Kyllä taas on niin kiva olla vammainen, että huh huh. Hesarin otsikko:"Liikuntavammainen tarvitsee enemmän aikaa oppimiseen" herätti taas oikein kivasti lumisateiseen aamuun...Huuto

Kyselin toimittajalta, mikä ihmeen otsikko tuo nyt on olevinaan ja vastaukseksi tuli, että taitto oli hänen omaa otsikkoaan muokannut. Selvä. Saadaan sitten hepulit koko lehdelle.

Olisi kiva tietää, mitä ihmettä oikein päässä liikkui, kun tuollaisen annettiin mennä painoon? Tuostahan voi suivaantuneena lukea, että kaikki liikuntavammaiset ovat vammasta riippumatta TYHMIÄ! Totta kai jollakin menee enemmän aikaa oppimiseen kuin jollakin toisella, niinhän se on tavisten maailmassakin, mutta että kaikki liikuntavammaiset olisivat hitaita oppimaan.

Minä, niin kuin varmasti moni muukin, luen lehteni otsikoita selailemalla, ja kun tiedetään että ihmiset pitävät kaikkea lehdessä painettua totena ja varsinkin sitä ensimmäistä kirjoitusta niin voi pojat ja tytöt. Siinä huuhtoutui kerralla vammaisjärjestöjen vuosikymmenien työ ennakkoluulojen poistamiseksi viemäristä alas.

Kadulla taas ihmiset ihmettelee: Hei tuolla on liikuntavammainen! Sillä on varmaan mennyt vuosia oppia ylipäätään yhtään mitään. Kuinka ne on sen uskaltanut päästää tällei julkiselle paikalle?

Kukaan siellä taitossa ei saa älyttömiä katseita kadulla, mutta MINÄ SAAN, ja sekös kismittää. Taidan mennä tuijottelemaan Hesarin taiton iltaporukkaa, ja pohtimaan, kauankohan noilla menee oppia edes JONKINASTEINEN KÄSITYSKYKY.Kieli ulkona

-HB